SCHWENK 312610 50-100 Precíziós furatmikrokátor, Acél mérőcsap mérőóra nélkül

SCHWENK 312610 50-100 Precíziós furatmikrokátor, Acél mérőcsap mérőóra nélkül

205 200 Ft

Ajánlataink a termékre

 

SCHWENK 312610 50-100 Precíziós furatmikrokátor, Acél mérőcsap mérőóra nélkül

205 200 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
meroexpert.hu
Termékleírás
Katalógusszám: 10600000
Kivitel és felhasználás:
A furatmikrométer egy univerzális és robusztus kétpontos összehasonlító mérőkészülék. Alkalmas mérési feladatokhoz a gyártás, valamint az áruátvételi vagy végellenőrzés területén. A központosítás automatikusan a furatban történik, ahol a bázist a központosító tányér képezi. Minél szélesebb a központosító bázis, annál biztonságosabban lehet a mérőkészüléket a furatban központosítani.
Legnagyobb pontosság, ismétlési eltérés maximum 0,0005 mm átviteli hiba 0,0025 mm.
A mérés során az úgynevezett átfordulási pontot kell meghatározni. Ez a mérőkészüléknek a fix mérőcsap körüli billentésével történik. Ennek során a készülék automatikusan áthalad a legkisebb méretű ponton, amelyen a mérőműszer tengelye a furattengelyhez képest pontosan függőlegesen áll. Egy mechanikus kijelzésű készüléknél ez a mutató irányváltásán egyértelműen észlelhető. Digitális kijelző készülékek használatakor egy minimális érték rögzítés segíthet ebben.
A tapintócsapok alapkivitelben keményfém gömbökkel rendelkeznek, a kopó alkatrészek pedig vagy keményfémből vagy kopásálló, edzett acélból készültek.

A beállítás beállító gyűrűvel, mikrométerrel vagy ESU beállító készülékkel és párhuzamos mérőhasábok együttes használatával történik.

Szállítás:
Fatokban, vizsgálati tanúsítvánnyal, valamint a megfelelő mérőcsapokkal és gyűrűkkel, mérőóra nélkül.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.